23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

• 23 Nisan 2018
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Belediye Başkanımız Saim ÖZER, 23 Nisan nedeni ile mesaj yayınladı.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan gününü milli bayram ilan etmiş bu bayramı da çocuklarımıza hediye etmiştir. 23 Nisan 1920’de hem Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışı hem’ de Cumhuriyetin temellerinin atıldığı önemli bir tarih dilimidir.

Tüm yurtta kutlana gelen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, sevgi kardeşlik, zafer ve barış günüdür. Geleceğimiz ve istikbalimiz olan çocuklarımız bizim neşe ve sevinç kaynaklarımızdır. Ben şuna inanıyorum ki, bilgi, birikim, çalışma, emek ve kazançlarımız yarınlarımız olan bu evlatlarımıza birer mirastır. Gerek İlçemde olsun gerek ise tüm dünyadaki çocuklarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını canı gönülden kutlar, iyi bayramlar dilerim.

Saim ÖZER

Evciler Belediye Başkanı