29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

• 30 Ekim 2017
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI
      İlçemizde 28 Ekim Cumartesi günü tören alanında bulunan Atatürk büstüne çelenklerin sunulmasıyla başlayan Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri akşam saatlerinde Fener Alayının gerçekleştirilmesi ile devam etti.
        29 Ekim sabahı  Şehit Hüdayi Çınar Orta Okulun da kapalı spor salonunda  bayram kutlamaları başladı.
      Saygı duruşu ve mütaakiben İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda Kaymakam Cengiz NAYMAN ve Belediye Başkanı Saim ÖZER öğrencilerin ve halkın bayramını kutladılar. Kaymakam NAYMAN’ ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu, öğrencilerin gösterileriyle devam eden bayram kutlamaları tören geçişiyle sona erdi.