Halk Eğitim kursiyerlerinin sergisi göz kamaştırıyor

• 24 Mayıs 2017
Halk Eğitim kursiyerlerinin sergisi göz kamaştırıyor

Evciler  Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan sergide kursiyerler bir yıllık emeklerinin sergilemenin mutluluğunu yaşadılar.

Evciler Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2016-2017 eğitim öğretim yılı, sene sonu sergisi açıldı. Evciler Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğün de  düzenlenen açılış törenine Sayın Kaymakamımız Fatih SAYAR, Sayın Belediye Başkanımız Saim ÖZER ,İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan BAYRAM, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebu Bekir SERTTAŞ, daire amirleri, vatandaşlar ve usta öğreticiler katıldı.
Yapılan açılış töreninin ardından düzenlenen sergide yer alan stantlar tek tek gezilerek ürünler inceledi ve bilgiler aldılar.